Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Multi Window"

Etiketa: Multi Window

        Ashtu si është premtuar dhe përfolur që dy muaj, Samsung ka filluar shpërndarjen e Android 4.1.2 për Galaxy S III ( I9300 ). Këtë...