Tag Archives

2 Articles
YouTube tani me shërbimin e vet për Music Streaming

YouTube tani me shërbimin e vet për Music Streaming

Që një kohë të gjatë është përfolur rreth shërbimit YouTube Music, që tani është zyrtarizuar. YouTube të mërkurën ka lansuar zyrtarisht ketë shërbim të quajtur Music Key, ku abonimi mujor për të kushton 9.99$, ose 7.99 $ për një kohë të kufizuar. Shërbim u mundëson të dëgjoni muzikë nga sfondi, që do të thotë se edhe nëse e mbyllni kompjuterin, muzika mund të vazhdoj. Gjithashtu mund të caktoni video specifike për rishikim offline, kështu që mund të dëgjoni muzikë edhe nëse ju humb lidhja e internetit.

Ky shërbim përveç që ofron qasje në YouTube Music Video, shërbimi përfshinë edhe abonimin për Google Play Music, e cila ka më shumë se 30 milionë këngë dhe playlista të gatshme. Në ditët e ardhshme, do të kemi mundësi të shohim video të YouTube-it drejtpërdrejtë nga aplikacioni Google Play Music./ameble

Google në proces të një shërbimi për muzikë falas

Google në proces të një shërbimi për muzikë falas

Google sipas Financial Times është në proces të krijimit të një shërbimi të muzikës streaming. Shërbim ky që do të ofrojë muzikë falas pa kufi, dhe do të jetë në konkurrencë të drejtpërdrejtë me shërbime të ngjashme, të tilla si Spotify. Ky shërbim do të mbështetet nga reklamat. Sipas po të njejtit burim, Google aktualisht është në bisedime me disa produksione të mëdha të muzikës në lidhje me ketë shërbim.

Fillimi i këtij shërbimi është thënë të jetë i pashmangshëm, por nuk është dhënë ndonjë afat kohor apo vlerësim se si do te bëhet. Google gjithashtu nuk ka thënë asgjë zyrtarisht në lidhje me të, duke refuzuar edhe të komentojë. Për me shumë do të informojmë me kohë. |ameble| [divider top=”0″]