Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Nentor"

Etiketa: Nentor

Sot është e diele dhe është koha për të bërë një përmbledhje të gjërave më interesante nga bota e teknologjisë të paraqitura gjatë kësaj...

Edhe një fundjavë, edhe një përmbledhje javore. Për të gjithë ata që janë të zënë të përcjellin teknologjinë në baza ditore, dhe për ata...