Tag Archives

3 Articles
Netflix sjell transmetimet offline në aplikacionin e Windows 10-ës

Netflix sjell transmetimet offline në aplikacionin e Windows 10-ës

Kur hapni aplikacionin Netflix Në Windows 10 shfaqet menjëherë një ndërfaqe e cila reklamon opsionin e ri “Download and Go.”

Netflix tashmë ka filluar transmetimin offiline te filmave dhe serive përmes aplikacionit në Windows 10, që do të thotë se përdoruesit kanë më shumë opsione kur ngelen pa internet.

Netflix shtoi këtë opsion të ri me përditësimin më të fundit të aplikacionit në Windows 10. Nësë Dëshironi Ta Instaloni Këtë Version Shkoni Tek Windows Store Dhe Kërkoni Për Netflix Dhe Bëjini Update Nësë Keni Pasi Duke Qene se windows store nuk tregon për versionin e aplikacionit ne nuk kemi si tja u shkruajmë prandaj vetëm shkoni dhe përditsoni aplikacionet tuaja ne Windows Store.

Për fat të keq kur ju klikoni opsionin “Find something to Download” Netflix akoma nuk ka shtuar si opsion që në faqen kryesore të dali nëse filmi ose seriali te jetë i shkarkueshëm ose jo pasi jo te gjithë filmat&serialet janë te shkarkueshëm tani për tani po me kalimin e kohës shpresojmë qe kjo gjë te ndryshojë.

Ky opsion ishte i disponueshëm në Android dhe iOS prej kohësh dhe ishte thjeshtë ceshtje kohe që të vinte dhe në aplikacionin e Windows 10. /(G.R)ameble.com

Interneti pëson sulmin më të madh kibernetik në histori

Interneti pëson sulmin më të madh kibernetik në histori

Cyber Attack- AmebleCNN  njofton se interneti ka pësuar një ngadalësim prej disa minutash në të gjithë botën,  pas asaj që ekspertët e sigurisë e cilësojnë si sulmin më të madh kibernetik në histori.

Ky sulm, thuhet se fillimisht ka pasur një ndikim në shërbimet e njohura në SHBA  në kompaninë Netflix, në një kompani të madhe të Hostit “Cyberbunkers”e cila gjendet në Holandë dhe shumë kompani të tjera nëpër botë,  por ekspertët e kësaj fushe shqetësohen se ky sulm mund të depërtoj në sistemet bankare dhe në e-mail.

Njësitë policore kundër krimit kibernetik nga pesë vende  të botës,  tashme po hetojnë këtë sulm.

Organizata anti-spam Spamhaus tha këtë të mërkurë se ajo është goditur nga një sulm masiv i cili asnjë nuk kishte ndodhur më parë, me shumë gjasë nga një grup me bazë në Gjenevë.

Keni parasysh që ditë me parë një lloj sulmi tjetër kibernetik që bllokonte sistemet operative ndodhi në shtetin e Koresë Jugore duke paralizuar kështu pothuajse tërë sistemin bankar dhe shërbime të tjera të këtij shteti. |ameble|

Walmart merr përsipër shitjen e Boxee TV

Walmart merr përsipër shitjen e Boxee TV

Sot në treg eksiton një numër i madh i pajisjeve “set-top box” që ju mundëson shërbime të ndryshme të tilla si Netflix ose YouTube. Një prej këtyre pajisjeve është Boxee TV. Boxee ditët e fundit ka shënuar një popullaritet të madh me njoftimin se Walmart do të merret me shitjen e pajisjes së saj të fundit, që në SHBA fillon nga dita e nesërme.

Boxee TV do të jetë në dyqane tamam në kohë për sezonin e pushimeve, me një çmim prej 98 $. Boxee TV është set-top box me ngjyrë të zezë që vjen me telekomandë, ajo mund të ketë qasje të lirë në kanale të transmetimit HD, si dhe përmbajtje streaming me internet.
Për me shumë detaje mund të informoheni nga Boxee. |ameble| [divider top=”0″]