Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "News Reader"

Etiketa: News Reader

Facebook është në përgatitje që të filloj me një shërbim të ri për leximin e lajmeve (news reader) në pajisjet mobile smartphone dhe tablet,...