Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Nexus 5"

Etiketa: Nexus 5

Sot është publikuar përmirësimi i rradhës i Android, i cili ka numri 4.4.3 dhe vjen posaçërisht për përdoruesit e Nexus 5 të kompanisë celulare...

Shumë njerëz janë ankuar për kamerën e smartphone-it të fundit nga Google, Nexus 5. Sa i përket kësaj Google është përpjekur të përmirësoje atë...

Google pak me herët ka lansuar smartphone-in e fundit Nexus 5 dhe është në dispozicion nëpërmes Google PlayStore. Google ka nxjerr në shitje dy...

Vetëm disa ditë pas rrjedhjes së disa fotove për smartphone-in Nexus 5 me ngjyrë të zezë që ishin shfaqur online, tani është shfaqur versioni...

Google mbrëmë gabimisht ka bërë një paraqitje të shkurtër të smartphone-it Nexus 5 në Google Play Store, por e ka tërhequr atë menjëherë.Gjatë kësaj...

Disa orë më parë, kanë filluar të shpërndahen të dhëna rreth detajeve të shitjes së smartphone-it LG Nexus 5. Ku sipas këtyre të dhënave...

Përveç, nëse kjo nuk është një pjesë e fshehtë marketingu, personi përgjegjës për certifikim të LG D820 Nexus 5 në FCC ka zbuluar pamjet...

Pas pamjeve që kanë rrjedhur për Google Nexus 5 në videon të cilën është paraqitur zyrtarizmi i Android-it 4.4 KitKat, sipas thashethemeve është çështje...

Më herët thashethemet ishin se kompanitë Google bashkë me Motorola-n do të prodhojnë modelin e ardhshëm Nexus 5, mirëpo kjo po del të mos...

Nexus 5, ky është emri i supozuar i gjeneratës sӫ ardhshme të smartphone-it të Google. Kjo pajisje pritet që të jetë krejt ndryshe nga pajisjet...

Në Google janë duke qarkulluar disa thashetheme për modelin e ri të smartphone-it Nexus 5, i cili pritet të projektohet përsëri në bashkëpunim me...