Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Nexus Q"

Etiketa: Nexus Q

Konferenca vjetore e Google-it për zhvilluesit softuerik dhe inovacione I/O 2012, këtë here doli të jetë shumë më shumë se sa një mënyre e...