Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Nikon D5300"

Etiketa: Nikon D5300

Sot Nikon ka njoftuar për një aparat fotografik digjital të ri SLR, Nikon D5300, i cili është i pajisur me sensor DX-format CMOS dhe...