Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Nikon D7100"

Etiketa: Nikon D7100

Nikon ka zbuluar foto-aparatin e tyre të ri , 24 megapixel me karakteristika të ndryshme dhe specifika të larta, duke përfshirë këtu edhe lidhjen WiFi. Modeli...