Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Nikon"

Etiketa: Nikon

Nikon ka prezantuar kamerën DSLR D810, duke u lavdëruar se ky model sjell imazhet me kualitetin më të mirë në historinë e kamerave të tyre....

CES 2014 hapet nga dita e nesërme dhe aty pritet të shohim shumë pajisje të reja që do të debutojnë në këtë ngjarje. Ne presim...

Sot Nikon ka njoftuar për një aparat fotografik digjital të ri SLR, Nikon D5300, i cili është i pajisur me sensor DX-format CMOS dhe...

Nikon mund të jetë kompania e fundit që pritet të hyj në tregun e smartphone-ve, sipas një raporti nga nikonrumors nepërmes Bloomberg, kjo kompani është...

Nikon ka zbuluar foto-aparatin e tyre të ri , 24 megapixel me karakteristika të ndryshme dhe specifika të larta, duke përfshirë këtu edhe lidhjen WiFi. Modeli...

Me datën 21 Shkurt, është raportuar se Nikon do të mbajë një konferencë shtypi në Tajlandë. Vetë kompania ka dërguar ftesa përmes “ThaiDPhoto” edhe...

Nikon ka njoftuar se do të lansoj shërbimin e tyre të ri për shpërndarjen e fotove (photo sharing) të quajtur "Nikon Image Space", i cili...

Nikon ka lansuar sot aparatit digjital të ri DSLR D5200 në një ngjarje të organizuar në Londër, një aparat me 24.1-megapixel dhe dizajn të...

Nikon ka prezantuar sot modelin e aparatit fotografik me të ri, të serisë Nikon 1 të quajtur Nikon 1-V2 (versioni 2). Nikon 1-V2 është i...

Nikon thot se është duke u përgatitur për të paraqitur për herë të parë kameren e saj me android që quhet S800 Coolpix ose...