Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Nokia Asha 210"

Etiketa: Nokia Asha 210

Është lansuar zyrtarisht smartphone i ri nga Nokia i quajtur Nokia Asha 210, i cili vjen me tastierë të plotë QWERTY dhe përmban ekranin...