Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Nokia Asha 502"

Etiketa: Nokia Asha 502

Nokia sot herët ka prezantuar modele të reja të smartphone-ve në ngjarjen Nokia World Abu Dhabi 2013 Keynote.Asha 500, 502, dhe 503 të gjitha...