Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Nokia Lumia 2520"

Etiketa: Nokia Lumia 2520

Nokia ka pezulluar shitjet e tabletit Lumia 2520 në Mbretërinë e Bashkuar, Austri, Danimarkë, Finlandë, Gjermani, Rusi dhe Zvicër pasi zbuloi një gabim me...

Nëse me herët nuk keni dëgjuar thashetheme në lidhje me tabletin e parë nga Nokia, ata tani ketë pajisje e kanë zyrtarizuar dhe është...