Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Nokia Lumia 735"

Etiketa: Nokia Lumia 735

Microsoft njoftoi për dy modele të reja të modelit tani më të njohur Lumia, Lumia 730 dhe Lumia 735, të dedikuara për Selfie.Të dy...