Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Nokia Lumia 925"

Etiketa: Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925 është një smartphone i zhvilluar dhe dizajnuar nga kompania gjigante Nokia. Kjo kompani ketë model të Lumia 925 e kishte prezantuar më...

Samsung është e njohur për reklamat e tyre kundrejt produkteve të kompanisë Apple mirëpo kësaj radhe edhe Nokia ka vendosur të luaj të njëjtin...

Nokia ka lansuar sot zyrtarisht smartphone-in e ri me Windows Phone 8, Nokia Lumia 925 dhe tani kemi disa detaje dhe një video për...