Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Note 2"

Etiketa: Note 2

Samsung Note 2 ende mbetet një telefon/phablet mjaft i pëlqyer, edhe pse është i prapambetur në performancë dhe specifika. Falë grupit të programuesve Team...