Tag Archives

2 Articles
Sprint vjen me oferta joshëse për festat e fundvitit

Sprint vjen me oferta joshëse për festat e fundvitit

Pas shumë befasive me oferta promovuese kompania e tretë më e madhe në SHBA për shërbimet e telefonisë dhe internetit  Sprint Nextel tani po përgatitet për diçka tepër joshëse.

Ajo çfarë përflitet është se operatori Sprint Nextel  që nga datat 7-24 Dhjetor 2012 do të lansoj ofertë special për konsumatorët, kjo oferte do të quhet “Blej një dhe merr tjetrin falas” që nënkupton se kushdo që bën kontratë për t’u lidhur me Sprint dhe blen njërin nga telefonat e Samsung Galaxy (SIII, SII apo Galaxy Victory) mund të marr falas edhe një smartphone të tillë sikur ai të cilin do ta paguaj.

Ky lajm akoma nuk është konfirmuar të jetë zyrtarë, por nga ajo çfarë kemi dëgjuar , është kuptuar se nga kjo do mund të përfitojnë konsumatorët ekzistues të cilët duan të ndryshojnë kontratat dhe konsumatorët e rinj të cilët duan të bëhen pjese e familjes Sprint.

|ameble| [divider top=”0″]

Edhe IPKO me ofertë të re

Edhe IPKO me ofertë të re

Siç po shihet te dy operatorët ne Kosovë, Vala dhe Ipko janë përgatitur për verë. Pas Vala-s, edhe IPKO me ofertë të re “EJA NE IPKO“. Duhet të ceket se oferta e IPKO-së duket shumë me atraktive se ajo e VALA-s qe lajmëruam ditë me parë.

Bleni një numër të ri, për vetëm 3€ me 3€ mbushje dhe merrni falas sipas zgjedhjes tuaj: 1000MIN, 1000SMS ose 1000MB internet, 200 prej të cilave i merrni çdo muaj, për pesë muaj rresht.

Menjëherë pas thirrjes së parë, ju do t’i merrni 200 minuta, sms apo MB. Ndërsa pjesën tjetër e merrni të ndarë në katër muaj pasi që të bëni mbushje së paku 1€. Në këtë mënyrë, ju do të merrni çdo muaj nga 200MIN, 200SMS ose 200MB FALAS, sipas zgjedhjes, në telefonin tuaj.  /ipko.com/ [divider top=”0″]