Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Office 15"

Etiketa: Office 15

Steve Ballmar nga Microsoft do të jetë nikoqir i mbrëmjes të hënën (16 Korrik) e cila do të mbahet në San Francisco dhe është organizuar...