Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Office 2003 dhe IE8"

Etiketa: Office 2003 dhe IE8

Të martën Microsoft lëshoi përditësimin e fundit për Windows XP dhe Office 2003 duke potencuar se me këtë përditësim përfundon edhe mbështetja e deritanishme...