Tag Archives

3 Articles
Microsoft publikon paketën Office 2013

Microsoft publikon paketën Office 2013

Nëse keni pritur me pa durim se çfarë do ta karakterizon konferencën për media të Microsoft atëherë ja ku mund të lexoni rreth saj. Siç e kemi cekur edhe në lajmet më parë Microsoft ka vendosur që të mos bëj gjëra publike para kohe prandaj shumë gjera që fliten para konferencave të tilla mund të jenë më shumë thashetheme sesa gjera të vërteta, siç ndodhi edhe këtë herë. Ne të gjithë kemi pritur se Microsoft do të bëj publik Office15 (2015), por e vërteta është ndryshe ngase në vend te Office15 kjo kompani publikoi lajmin se Microsoft do të lëshoj për shitje Office paketën 2013.

Sipas Steve Ballmer nga Microsoft paketa e re e Office do te jetë edhe një kombinim i abonimit  “cloud” përmes Office 365 si një “Office” i ri, por ky softuer në vete do të jetë Office2013. Ky Office i ri do te jetë më i përdorshëm për pajisjet me ekran “touch” dhe ato me sistemin operativ Windows8, madje disa nga analistet e quajtën edhe me emrin “Office Magjik”.

Se çfarë gjëra magjike do të përmbaj ky i fundit na mbetet të shohim gjersa do ta testojmë në ditët në vijim. Për ju që tashmë jeni të interesuar për ta parë këtë paket të office atë mund ta shkarkoni në këtë link Microsoft Download në versionin Preview.  Office 2013 pritet të dal në shitje nga fillimi i vitit 2013, por tani për tani nuk dihet se çfarë çmimi do të ketë. [divider top=”0″]

Çfarë pritet të publikojë Microsoft-i të hënën?

Çfarë pritet të publikojë Microsoft-i të hënën?

Steve Ballmar nga Microsoft do të jetë nikoqir i mbrëmjes të hënën (16 Korrik) e cila do të mbahet në San Francisco dhe është organizuar ekskluzivisht vetëm për mediat. Të  gjithë gazetarët e ftuar në këtë ngjarje të madhe të Microsoft-it  do të kenë privilegjin të jenë ndër të parët për të dëgjuar lajmin e mirë për gjërat e mira të cilat kjo kompani proklamon se do ti publikoj.

Ka kohë që Microsoft-i mban shumë gjëra sekrete për publikun deri sa ato të arrijnë fazën finale të testimit dhe implementimit e më pas shfaqjen për publikun. Prandaj nuk kemi shumë detaje se çfarë në të vërtet do të zbulohet para nesh, por ajo qe përflitet më së shumti se do të paralajmërohet në këtë ngjarje është Microsoft Office 15, një paket e Office-it me version të ri të programeve produktive. Gjatë kësaj konference është paralajmëruar se të gjithë gazetarët do të kenë mundësinë  dhe lirinë e plotë për të kaluar kohë me ekspertët e Microsoft-it të cilët do të jenë prezent dhe mund të bëjnë çfarë do lloj pyetje në lidhje me Microsoft-in dhe produktet e tyre.

Ameble do të jetë në pritje të kësaj ngjarje të madhe së bashku me ju, dhe sapo të mbaroj konferenca e Microsoft-it ne do të ju njoftojmë me të gjitha ngjarjet e rëndësishme që do të karakterizojnë këtë konferencë.  |cnet.com| |ameble| [divider top=”0″]

Office suite për IOS nga Microsoft-i

Office suite për IOS nga Microsoft-i

by bmbi 0 Comments

Flitet qe Microsoft do të sjellë një version të Office suite për IOS në treg, dhe pritet qe të mbërrij në nëntor. Sipas BGR news, Microsoft është duke punuar në një iPad për një version Office Suite. Deri tani përdoruesit e IOS kanë përdorur softuer të palëve të treta që ofrojnë zgjidhje më pak te përsosur në krahasim me tiparet e paketës desktop. Mund të jetë ky një fund për të gjithë ata?

Microsoft ende nuk e ka konfirmuar këtë lajm, por supozohet qe Microsoft Office është duke punuar në të “IOS”, dhe nënkupton se mund të vijë për të dy iPhone dhe iPad. |ameble| [divider top=”0″]