Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Olympus VH-520"

Etiketa: Olympus VH-520

Olympus ka prezantuar aparat fotografik digjital të ri VH-520, që posedonn inçizim me definicion të lartë 1080p, si dhe shumë karakteristika tjera.Bashkë me dizajnin...