Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "One Plus"

Etiketa: One Plus

OnePlus me herët kishte lansuar platformën e tyre Oxygen OS për smartphone-in OnePlus One, kurse tani sipas kompania po përgatitet të prezantoj një tjetër version...

Pasi që kishin kërkuar sugjerime nga përdoruesit për emrin e platformës, OnePlus më në fund ka vendosur një emër për ROM-in e tyre të...

OnePlus sot ka prezantuar smartphone-in e parë Android me ndërfaqen CyanogenMod të emëruar si OnePlus One. Duke marrë parasysh karakteristikat e smartphone-it dhe çmimin...