Tag Archives

2 Articles
Xbox One me mundësinë e re për dhurimin e lojrave

Xbox One me mundësinë e re për dhurimin e lojrave

Microsoft është duke planifikuar që të shtoj opsionin e dhurimit të lojrave tek përdoruesit e Xbox One. Me këtë opsion ti mund të blesh lojëra si dhuratë për miqt tuaj.
Mike Ybarra, zëvendës President i Microsoft-it theksoi në twitter se kompania nuk është larg shtimit të atij opsioni.
Ky lloj i dhuratave ka qenë edhe më herët në gjigantin e lojrave Valve, kurse nuk është e mundur tani për tani në Xbox One ose Playstation 4. Dhurimi i lojrave ka qenë një opsion shumë i kërkuar nga fansat. Në një postim të bërë në faqen e Microsoft-it ka marrur 5 mijë vota.
Ende nuk ka detaje zyrtare kur do të vijë dhurimi i lojrave por nga konfirmimi i Ybala-s kuptohet se ky opsion nuk do të vonohet shumë.

Read More

Rrjedhin imazhe që tregojnë orën e mençur “OneWatch”

Rrjedhin imazhe që tregojnë orën e mençur “OneWatch”

One nuk do të jetë pajisje e vetme e mençur për këtë vit e OnePlus-it, sepse kjo kompani është duke punuar në një smartwatch të tyre. BGR India ka pranuar imazhe ekskluzive që tregojnë orën e mençur OneWatch, një pajisje që me sa duket është afërt lansimit. Oneplus Onewatch

Siç shihet në skicat e më sipërme, OneWatch do të bëhet nga materiali kualitativ, duke përfshirë titanin për qoshe të ekranit, lëkurë për rripa, dhe safir për mbulesën e ekran OLED, dhe pritet të ofrojë disa karakteristika interesante duke përfshirë mbushësin QI pa tela, ekrani në formë të rrumbullaket ashtu siç është Moto 360 dhe baterinë e lakuar.

Oneplus Onewatch1

Për më tepër, kjo orë do të ketë ketë një buton fizik anash për konfigurim. Nuk është e qartë nëse OneWatch do të vijë me platformën Android Wear, apo nëse do të vij me platformën bazë të Android-it të modifikuar nga ekipi Cyanogen. Duke pasur parasysh se smartphone i kësaj kompanie OnePlus One është një smartphone me karakteristika të larta, të njëjtën gjë pritet ta bëj edhe me OneWatch. Çmimi dhe data e saktë lansimit ende nuk dihet. /ameble