Tag Archives

3 Articles
Microsoft paralajmëron ndryshimet për OneDrive

Microsoft paralajmëron ndryshimet për OneDrive

Në Nëntor të vitit të kaluar, Microsoft kishte informuar përdoruesit për shërbimin OneDrive se do të ndodhin disa ndryshime të mëdha, ndryshime këto ku paralajmëronte se hapësira në OneDrive do të pësoj rënie nga 15GB në 5GB, ndryshime ku përdoruesit e Office 365 nuk do marrin hapësirë të pakufizuar, dhe ku hapësira prej 15GB për kamera roll e lejuar do të hiqet komplet.

Tani në qoftë se keni marrë një email tjetër të dytë si ky më poshtë, duhet që menjëherë të filloni me backup sepse do të humbni të dhënat apo fotografitë tuaja, sipas email-it do të bëhen vetëm për tu parë për një vit, mirëpo nuk do ta keni mundësinë e ngarkimit të fotografive te reja. /ameble

Onedrive storage

Microsoft për abonentët e Office 365 ofron hapësirë pa limit në OneDrive

Microsoft për abonentët e Office 365 ofron hapësirë pa limit në OneDrive

OneDriveHapësira për ruajtjen e të dhënave në shërbimet Cloud sot është një mundësi e mirë nëse dëshironi të keni qasje në dokumentet apo të dhënat tuaja nga kudo, pa pasur nevojë që të bartni USB flash apo disqe e jashtme. Megjithatë nganjëherë edhe kjo mundësi mund të jetë goxha e kushtueshme sidomos nëse keni shumë të dhëna, që do të thotë se ju duhet të paguani hapësirë shtesë që vjen si abonim mujor apo vjetor.

Megjithatë një lajm i mirë nga Microsoft sa i përket kësaj është se në qoftë se jeni abonues apo përdorues i Office 365 Home, Personal, apo edhe në Universitet, llogaria në OneDrive do të përditësohet në hapësirë të pakufizuar.

Më herët, ata kishin ofruar 15GB hapësirë pa pagesë për të gjithë përdoruesit, kurse përdoruesit e Office 365 posedonin 1TB hapësirë, por që tani kompania Microsoft ka vendosur që të heq komplet limitin për këta përdorues. Me ketë hap kompania po perpiqet të josh klient të ri. /ameble

Microsoft SkyDrive nga tani e tutje quhet OneDrive

Microsoft SkyDrive nga tani e tutje quhet OneDrive

Shërbimi për ruajtjen e të dhënave SkyDrive nga Microsoft nga tani e tutje quhet OneDrive, kompania kishte rënë dakord të ndërrojë emrin e shërbimit vitin e kaluar pas rastit që kishte me transmetuesin në Angli Sky.

[youtube id=”e4NsPPUDjyU” width=”600″ height=”350″]

Për ketë shërbim Microsoft ka lansuar edhe një domain të ri për të përditësuar shërbimet e tyre në hapësirën online, OneDrive.com, edhe pse kompania ka thënë se shërbimi nuk do të ketë ndonjë ndryshim të menjëhershëm përveç emrit dhe domain-it.

Më shumë detaje në lidhje me Microsoft OneDrive mund të gjeni në uebfaqen e re në linkun e më poshtë. Shërbim i ri OneDrive ende nuk është aktiv, mirëpo mund të regjistroni email adresën tuaj që të mund të merrni njoftimin kur të fillojë zyrtarisht. /ameble

https://preview.onedrive.com/