Tag Archives

2 Articles
OnePlus publikon OxygenOS

OnePlus publikon OxygenOS

OnePlus ka deklaruar se sistemi i parë i kësaj kompanie tanimë është i gatshëm për përdorim. Sistemi i tyre i quajtur OxygenOS mund të shkarkohet në ketë link, kurse udhëzimet për flash OS i gjeni këtu.

OnePlus, OxygenOS-in e quan një “eksperience të pastër të Android-it”, që është ndërtuar dhe optimizuar posaçërisht për smartphone-in e tyre OnePlus One i cili është bazuar në versionin Android 5.0.2.

Kompania ka bërë një video demonstrim ku ka paraqitur disa nga karakteristikat më të rëndësishme të këtij sistemi, të cilat me të vërtetë janë delikate.

Përderisa të gjitha këto duken të mira, OnePlus nuk thotë se e ka përfunduar softuerin plotësisht, ata kanë inkurajuar përdoruesit për të shkarkuar një aplikacion të tyre ku përdoruesit mund të japin komente. Pra, nëse keni ndonjë sugjerim, OnePlus është i hapur për t’i dëgjuar ato. /ameble

2 orë kohë për të blerë OnePlus One

2 orë kohë për të blerë OnePlus One

OnePlus One, smartphoni që konkuroi me smartphonet më të mirë të vitit 2014 me karakteristikat, çmimin e ulët dhe versionin CyanogenMod të instaluar, do të jetë në dispozicion të blerësve online për vetëm 2 orë gjatë mbrëmjes së sotme.

oneplus-one-sale-710x438OnePlus do të hapë një “dritare” prej dy orësh, nga ora 20:00-22:00 me orën tonë. Smartphoni mund të blihet nga kushdo gjatë këtyre dy orëve. OnePlus One ka çmimin 299$$ për versionin 16GB dhe 349$ për versionin 64GB.

Mbetet për t’u parë se si do të vendosë kompania OnePlus për shitjet e kësaj pajisje, pasi flitet për lançimin e OnePlus Two. A do të jetë përsëri e vështirë për të blerë OnePlus One apo do t’i ofrohet publikut të gjerë lirisht? Vlen të përmend fakti se në vendin e origjinës, në Kinë, kompania i shet smartphonet lirisht pa asnjë pengesë./ameble/