Tag Archives

4 Articles
OnePlus publikon OxygenOS

OnePlus publikon OxygenOS

OnePlus ka deklaruar se sistemi i parë i kësaj kompanie tanimë është i gatshëm për përdorim. Sistemi i tyre i quajtur OxygenOS mund të shkarkohet në ketë link, kurse udhëzimet për flash OS i gjeni këtu.

OnePlus, OxygenOS-in e quan një “eksperience të pastër të Android-it”, që është ndërtuar dhe optimizuar posaçërisht për smartphone-in e tyre OnePlus One i cili është bazuar në versionin Android 5.0.2.

Kompania ka bërë një video demonstrim ku ka paraqitur disa nga karakteristikat më të rëndësishme të këtij sistemi, të cilat me të vërtetë janë delikate.

Përderisa të gjitha këto duken të mira, OnePlus nuk thotë se e ka përfunduar softuerin plotësisht, ata kanë inkurajuar përdoruesit për të shkarkuar një aplikacion të tyre ku përdoruesit mund të japin komente. Pra, nëse keni ndonjë sugjerim, OnePlus është i hapur për t’i dëgjuar ato. /ameble

2 orë kohë për të blerë OnePlus One

2 orë kohë për të blerë OnePlus One

OnePlus One, smartphoni që konkuroi me smartphonet më të mirë të vitit 2014 me karakteristikat, çmimin e ulët dhe versionin CyanogenMod të instaluar, do të jetë në dispozicion të blerësve online për vetëm 2 orë gjatë mbrëmjes së sotme.

oneplus-one-sale-710x438OnePlus do të hapë një “dritare” prej dy orësh, nga ora 20:00-22:00 me orën tonë. Smartphoni mund të blihet nga kushdo gjatë këtyre dy orëve. OnePlus One ka çmimin 299$$ për versionin 16GB dhe 349$ për versionin 64GB.

Mbetet për t’u parë se si do të vendosë kompania OnePlus për shitjet e kësaj pajisje, pasi flitet për lançimin e OnePlus Two. A do të jetë përsëri e vështirë për të blerë OnePlus One apo do t’i ofrohet publikut të gjerë lirisht? Vlen të përmend fakti se në vendin e origjinës, në Kinë, kompania i shet smartphonet lirisht pa asnjë pengesë./ameble/

OnePlus feston një vjetorin, surpriza të mëdha vijnë në 2015-tën

OnePlus feston një vjetorin, surpriza të mëdha vijnë në 2015-tën

Sot është përvjetori e parë i OnePlus-it. Ka arsye për të festuar, duke pasur parasysh se një kompani startup e tillë si OnePlus ka qenë në gjendje të lansoj një smartphone që ndoshta ishte një nga më të mirë e vitit 2014 dhe të ketë sukses.

Për ta bërë këtë, bashkë-themeluesi i OnePlus-it  Carl Pei ka ofruar një pasqyrë për kompaninë dhe ka shpjeguar së çfarë ka mësuar gjatë këtij viti. “Siç e dini, që nga fillimi i OnePlus-it, kemi gëzuar suksese por edhe një përvojë të mirë,” tha ai. “Siç ndodh zakonisht, kemi mësuar shumë gjatë këtij viti dhe sot jemi shumë më të mençur se sa një vit më parë.”

Pei gjithashtu ka sugjeruar startup-at e ri së duhet të kenë besim, dhe të jenë të hapur edhe nëse gabojnë. Ai ka thënë se surpriza të mëdha do të vijnë në vitin 2015 nga kompania e tyre. \

Së fundi, nësë jeni duke pritur për të blerë një smartphone OnePlus One dhe nuk keni pasur të afërm për ftesë për blerje, kompania ka thënë se OnePlusOne është për shitje tani të hapur dhe në dispozicion për të gjithë./ameble

Rrjedhin imazhe që tregojnë orën e mençur “OneWatch”

Rrjedhin imazhe që tregojnë orën e mençur “OneWatch”

One nuk do të jetë pajisje e vetme e mençur për këtë vit e OnePlus-it, sepse kjo kompani është duke punuar në një smartwatch të tyre. BGR India ka pranuar imazhe ekskluzive që tregojnë orën e mençur OneWatch, një pajisje që me sa duket është afërt lansimit. Oneplus Onewatch

Siç shihet në skicat e më sipërme, OneWatch do të bëhet nga materiali kualitativ, duke përfshirë titanin për qoshe të ekranit, lëkurë për rripa, dhe safir për mbulesën e ekran OLED, dhe pritet të ofrojë disa karakteristika interesante duke përfshirë mbushësin QI pa tela, ekrani në formë të rrumbullaket ashtu siç është Moto 360 dhe baterinë e lakuar.

Oneplus Onewatch1

Për më tepër, kjo orë do të ketë ketë një buton fizik anash për konfigurim. Nuk është e qartë nëse OneWatch do të vijë me platformën Android Wear, apo nëse do të vij me platformën bazë të Android-it të modifikuar nga ekipi Cyanogen. Duke pasur parasysh se smartphone i kësaj kompanie OnePlus One është një smartphone me karakteristika të larta, të njëjtën gjë pritet ta bëj edhe me OneWatch. Çmimi dhe data e saktë lansimit ende nuk dihet. /ameble