Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Operator"

Etiketa: Operator

Me siguri se u ka ndodhur të keni probleme teknike me internet apo TV rrjetin kabllor si dhe keni kërkuar ndihmë nëpërmes telefonit nga qendra e...