Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Optical Disc"

Etiketa: Optical Disc

Sony dhe Panasonic pritet të punojnë së bashku për të krijuar një standard të ri për një disk optik të aftë për të ruajtur...