Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "orientimi vertikal i Samsung Gear Fit"

Etiketa: orientimi vertikal i Samsung Gear Fit

Gear Fit është ora e parë e mençur që u prodhua nga Samsung dhe duket sikurse i përket të ardhmes.Megjithëse u prit mirë nga...