Tag Archives

2 Articles
OnePlus publikon OxygenOS

OnePlus publikon OxygenOS

OnePlus ka deklaruar se sistemi i parë i kësaj kompanie tanimë është i gatshëm për përdorim. Sistemi i tyre i quajtur OxygenOS mund të shkarkohet në ketë link, kurse udhëzimet për flash OS i gjeni këtu.

OnePlus, OxygenOS-in e quan një “eksperience të pastër të Android-it”, që është ndërtuar dhe optimizuar posaçërisht për smartphone-in e tyre OnePlus One i cili është bazuar në versionin Android 5.0.2.

Kompania ka bërë një video demonstrim ku ka paraqitur disa nga karakteristikat më të rëndësishme të këtij sistemi, të cilat me të vërtetë janë delikate.

Përderisa të gjitha këto duken të mira, OnePlus nuk thotë se e ka përfunduar softuerin plotësisht, ata kanë inkurajuar përdoruesit për të shkarkuar një aplikacion të tyre ku përdoruesit mund të japin komente. Pra, nëse keni ndonjë sugjerim, OnePlus është i hapur për t’i dëgjuar ato. /ameble

OnePlus njofton për platformën e tyre OxygenOS

OnePlus njofton për platformën e tyre OxygenOS

Pasi që kishin kërkuar sugjerime nga përdoruesit për emrin e platformës, OnePlus më në fund ka vendosur një emër për ROM-in e tyre të ardhshëm, ku më ketë lëvizje kompania shihet së është duke u larguar nga versioni i Cyanogen-it që ka përdorur në smartphone-in OnePlus One. Tani për tani nuk dihet shumë për OxygenOS, por të paktën kemi emrin që i referohet platformës së tyre.

Se si e ka arsyetuar kompania emërimin e kësaj platforme, është diçka më intriguese se që pritej. Në forumet e saj, kompania ka shpjeguar përzgjedhjen: si element, Oxygen është jashtëzakonisht i fuqishëm. Oxygen është gjithçka rreth nesh. Kjo është pjesë e jona dhe çdo gjë që bëjmë. Ajo krijon ujin, ndërton luginat dhe lëviz malet. Në vete, është i thjeshtë dhe i pastër. Përveç të gjitha këtyre Oxygen mund të bëj diçka edhe më shumë.

OxygenOS

Si informacion i vogël, kjo platformë do të jetë e hapur, e përshtatshëm, dhe më plotë karakteristika. Rreth platformës OxygenOS, OnePlus më shumë do të njoftojë më datën 12 shkurt. /ameble