Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "PadFone Infinity"

Etiketa: PadFone Infinity

Asus më në fund ka konfirmuar thashethemet e deri tanishme, duke zbuluar kështu një uebfaqe dhe një video të shkurtër në Youtube, dhe më...

 ASUS para disa minutash ka përmbyllur prezantimin e tyre dhe ka njoftuar për dy produkte te reja, smartphone-in ASUS PadFone Infinity dhe tabletin ASUS FonePad.Ne...