Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Panasonic Lumix GH4"

Etiketa: Panasonic Lumix GH4

Panasonic ka prezantuar kamerën e tyre të re Panasonic Lumix GH4 me lensa që mund të ndërrohen, dhe që i ofron përdoruesve mundësinë për...