Wednesday, 16 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Panasonic"

Etiketa: Panasonic

Gjatë dekadës së kaluar apo edhe më herët, ne kemi parë të gjitha llojet e media formateve për ruajtjen e të dhënave. Për ruajtjen...

Panasonic ka prezantuar kamerën e tyre të re Panasonic Lumix GH4 me lensa që mund të ndërrohen, dhe që i ofron përdoruesve mundësinë për...

Panasonic ka prezantuar tabletin e jashtëzakonshëm Toughpad FZ-M1. Ajo çfarë e bënë të jetë i tillë këtë tabletë është shpejtësia procesorike e tij dhe...

Në Janar të këtij viti, në ngjarjen CES, Panasonic kishte prezantuar tabletin 20 inç me specifika harduerike tejet mbresëlënëse. Nga Janari i vitit të ardhshëm...

Sony dhe Panasonic pritet të punojnë së bashku për të krijuar një standard të ri për një disk optik të aftë për të ruajtur...

Prodhimit të kompanisë Panasonic në segmentin e televizioneve Plazma mund ti vij fundi. Reuters raporton se Panasonic është në rrugën e pezullimit të saj...

Panasonic ka zbuluar një tabletë prototip masiv 20 inç në CES këtë javë, që është i pajisur me procesorë Intel Core i5-3427U Ivy Bridge, dhe...

Pavarësisht se kohëve të fundit ka shënuar një rritje në fitimet, kompania Panasonic tashmë ka larguar 36.000 emra nga listat e pagave, ndërsa një...

Panasonic ka bërë njoftimin për Toughbook SX2 që karakterizohet me një procesorë  2,6 GHz i5-3320M, 12.1-inç ekran me 1600 x 900 pixel, 4 GB...

Kompania e njohur Panasonic është në përfundim e sipër të prodhimit masiv të video projektorit laserik profesional më të hollë në botë. Imazhet e...