Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Phantom"

Etiketa: Phantom

Inovacioni DJI për ata që nuk e din është një kompani kineze me seli në Shen Zhen e cila prodhon pajisje komerciale dhe rekreative. Që nga...