Tag Archives

2 Articles
Moto X i gjeneratës së tretë vjen këtë vjeshtë

Moto X i gjeneratës së tretë vjen këtë vjeshtë

Presidenti i kompanisë Motorola Rick Osterloh ka bërë disa njoftime lidhje me të ardhëm e kompanisë, dhe njëra ndër to është edhe lajmi rreth lansimit të gjeneratës së ardhme të Moto X.

Ai iu përgjigj disa pyetjeve të iniciativës #AskRickO që ju bënë atij përmes Twitter. Ai u pyet për kohën kur Motorola do të publikoj produkte të reja dhe cilat do të jenë ato, dhe përgjigja e tij ishte se Motrola po përpiqet që për çdo vit të nxjerr së paku modele të reja të telefonave të mençur dhe produkti i paralajmëruar për 2015 do të jetë Moto X i gjeneratës se tretë që do të publikohet në muajin Shtator.

Më herët gjate këtij viti Qualcomm dhe Motorola zbuluan se së bashku janë marrë vesh qe telefoni i ardhshëm i Motorolës do të ketë të integruar çipin Snapdragon. Tashmë jemi në dijeni se çipi më i ri i Snapdragon S815 është rrugës dhe sipas disa thashethemave Moto X do të ketë të integruar pikërisht këtë çip. /ameble

Sistemi operativ Windows Phone 8

Sistemi operativ Windows Phone 8

by bmbi 0 Comments

Microsoft, dy ditë pasi e prezentoi Tabletin e tyre tani kanë njoftuar në një prezentim zyrtarisht për versionin e fundit të sistemit operativ për Smartphones, ky version do të jetë në dispozicion në fund të këtij viti, Windows Phone 8 ka shtuar përkrahjen për procesorët me më shumë bërthama dhe rezolucionin deri në WXGA i cili është 1280×768 pika, gjithashtu do të ketë përkrahje edhe për SD kartën. Ata kanë njoftuar për portofolin e tyre digjital i cili do të lejoj të bën pagesat nëpërmjet NFC. Një tjetër veçori e re në Windows Phone 8 është se Nokia Maps tani do të jetë e integruar në sistemin operativ që do të thotë se do të jetë në dispozicion për të gjitha pajisjet që përdorin Windows Phone 8, bashkë me opsionin e Hartës që funksionon pa Internet. Është thënë se nevojitet ende kohë për të dhënë një datë të saktë për lançimin e këtij versioni, megjithatë thuhet se do të jetë në dispozicion këtë vjeshtë. Ne mund të presim një varg të ri të pajisjeve  telefona të mençur për Windows Phone 8 që do të nisin në të njëjtën kohë me këtë sistem operativ, dhe na mbetet të presim se çfarë ka planifikuar Nokia, dyshojmë se do të jetë një fillim për disa pajisje interesante, duke e konsideruar Microsoft-in si partneritetin më të ngushtë të tyre. |Windows| [youtube id=”25DKXGKblOw” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]