Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Picks"

Etiketa: Picks

Autofokusi gjatë detektimit të fytyrës, laserët, infraredi, fokusi i pikselëve në nxjerrjen e imazheve dhe ngjyrave më përsosmërinë më të lartë, etj. Të gjitha...