Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Plastic Logic"

Etiketa: Plastic Logic

Plastic Logic janë bashkuar me Intel dhe Universitetin Queen për të nxjerr teknologjinë Papertab që është një tabletë me prekje, plastikë fleksibile që duket...