Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Policia"

Etiketa: Policia

Departamenti i Policisë së Nju Jorkut është forca policore më e madhe në një qytet ku jetojnë miliona njerëz, dhe nganjëherë ndonjë situatë momentale...