Tag Archives

2 Articles
Lansohet Lacie Porsche Design USB Key

Lansohet Lacie Porsche Design USB Key

LaCie dhe Porsche Design kanë prezantuar flash drive-in e ri USB 3.0, të quajtur LaCie Porsche Design USB Key, e cila sipas Lacie nga ky version është drive-i më i vogël në treg momentalisht.

LaCie Porsche Design USB Key vjen me shpejtësi të transferimit deri në 95MB/s dhe do të jetë në dispozicion me zgjedhje prej 16GB ose 32GB. Kjo gjithashtu posedon mënyrën e enkriptimit 256-bit dhe me të ofrohet një vit hapësirë pa pagesë në Wuala Cloud Storage. Çmimet e tyre do të fillojnë nga 30€ për 16GB kurse 50 për 32 GB.

[youtube id=”TBlF154vt8c” width=”600″ height=”350″]

Për më shumë informata dhe dizajnin e saj mund të gjeni në uebfaqen e Lacie-s. |ameble|

C’SEED dhe Porsche lansojnë televizionin më të madh në botë

C’SEED dhe Porsche lansojnë televizionin më të madh në botë

C’SEED dhe Porsche Design kanë zbuluar televizionin komfort më të madh në botë duke mposhtur modelin Samsung S9 UHD i cili u shfaq në ngjarjen CES 2013. Ky televizion LED gjigand 201 inç është posaçërisht për natyrë dhe krenohet me karakteristika të larta dhe vjen me çmim mbi 700 mijë $.

Diagonalja 16:09 e këtij televizioni HD LED mund të instalohet jashtë shtëpie në një mënyrë të sigurtë, ku fshehët nën tokë, vetëm më prekjen e një butoni TV ngrihet nga toka dhe shpaloset për të zbuluar ekranin që mburret me 4.4 trilion ngjyra dhe është plotësisht i mbrojtur nga drita e ditës, është i papërshkueshëm nga uji dhe posedon tre Subwoofers 700w duke dhënë zërim prej 2.100W. Shih videon e paraqitur me poshtë.

[youtube id=”5PmwDbkaeJs” width=”600″ height=”350″]

Së fundi C’SEED vjen i mbushur me sensorë dhe teknologji të re që i mbanë të mbrojtur nga elementet dhe gjerat tjera të padëshiruara, duke përfshirë një sensor ndaj erës dhe lexues për gjurmë gishtash etj. |ameble| [divider top=”0″]