Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Posta dhe Telekomi i Kosovës"

Etiketa: Posta dhe Telekomi i Kosovës

Posta dhe Telekomi i Kosovës ka nënshkruar sot kontratën për implementimin e teknologjisë 4G (LTE), me dy kompani prestigjioze, Alcatel Lucent dhe Nokia Solutions...