Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "PowerShell Controller"

Etiketa: PowerShell Controller

Logitech zyrtarisht ka lansuar kontrolluesin e tyre për lojëra PowerShell Controller që është i përshtatshëm vetëm për iPhone 5S, iPhone 5 dhe gjeneratën e...