Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Project Fi"

Etiketa: Project Fi

Gjatë disa muajve të fundit, ne kemi dëgjuar thashethemet në lidhje me shërbimin e ri, WiFi nga Google dhe tanimë ky shërbim është edhe...