Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "PS 4"

Etiketa: PS 4

Posedoni PlayStation 4 dhe jeni në dilemë së çfarë lojërave të bleni? Sony qëndron pas jush duke njoftuar kështu për të gjitha lojërat që janë lansuar dhe pritet të...

Sony ka njoftuar se deri me datën 2 Mars, ka kaluar numrin 6 milionë të shitjeve për PlayStation 4. Prej ditës së lansimit 15...