Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "PS3"

Etiketa: PS3

Lajme për lojën Grand Theft Auto 5 nuk janë parë kohëve të fundit, megjithatë detaje të reja kanë dalë së paku për datën e...

Codemasters kanë konfirmuar se loja e njohur Formula1 2012 do të dalë ne treg më datën 21 shtator për PS3, Xbox 360 dhe PC.Ky...