Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Publikim Zyrtar"

Etiketa: Publikim Zyrtar

Mbreti Apple përsëri dëshmoi se nuk lëviz dot nga froni.Siç kemi raportuar edhe sot më herët gjatë ditës dhe më pas kemi transmetuar drejtpërdrejt edhe...