Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Punë"

Etiketa: Punë

STIKK së bashku me kompanitë anëtare organizojnë panairin e punës për studentët/profesionistët dhe kompanitë e profilit të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (TIK). STIKK ka...