Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Rapid Charger 2.0"

Etiketa: Rapid Charger 2.0

HTC ka lansuar mbushësin (karikuesin) Rapid Charger 2.0, një mbushës të ri dhe të shpejtë i cili shkurton kohen e mbushjes së pajisjeve në...