Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Raspberry Pi 3"

Etiketa: Raspberry Pi 3

Kanë kaluar katër vjet që kur Raspberry Pi i parë ishte lansuar, dhe ende mbetet mini-kompjuteri me i lirë dhe me i fortë deri...