Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Receiver"

Etiketa: Receiver

Nëse keni një receiver kabllovik/satelit ose DVD player të lidhur me televizionin ekzistues dhe dëshironi të shiqoni programet/filmat në televizionin e dytë, në dhoma tjera...