Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Remote Desktop"

Etiketa: Remote Desktop

Microsoft, ka një kohë që ka zhvilluar dhe lansuar aplikacionin që ju mundëson të kyçeni në kompjuterin tuaj nga Windows për pajisjet mobile iOS...